Camillas Mirakel - Camilla Janson Rönning

Om mig

camilla_allsång3

Jag heter Camilla Rönning och bor i vackra Sorunda som ligger i Nynäshamns kommun, söder om Stockholm.
Jag arbetar som Borgerlig Officiant och sångerska i det egna företaget Camillas Mirakel som jag startade 2006. Mitt företag har två inriktningar: Musiktjänster och Officiantuppdrag

Självklart har mitt företag F-skattsedel!

Musiken har alltid varit en central del av mitt liv enda sedan barnsben. Redan i högstadiet förstod jag att min röst nådde människor på ett nytt sätt och jag visste att det är det här som jag ska göra; sjunga och musicera. För mig ger det så otroligt mycket att få sjunga för människor som lyssnar och verkligen tar till sig av det jag sjunger - och särskilt då de har valt musiken själva, just för att den betyder något alldeles speciellt dem!

Nanne & Camilla, Sorundafestivalen 2015Musiken har en helande förmåga i människors liv. Både i glädje och i sorg har musiken en enorm kraft att påverka oss. Detta har jag tagit fasta på i mitt arbete som sångerska, där jag numera mest arbetar som solist vid livets högtider. Här ser jag att musiken berör och mina klienter får ett minne att bevara.

Jag har genom åren haft varierande uppdrag så som konferencier vid olika event, som allsångsledare på Sorundafestivalen och i Nynäshamn och som sångerska i många olika coverband. 
Jag var under några år med i Föreningen Sorundafestivalens styrelse där jag var artist-/ och eventansvarig. Jag ledde festivalens allsångskonsert varje år tillsammans med allsångsbandet som består av musiker från Sveriges musikerelit. 
Under sommaren 2015 har jag i samarbete med Stadskärneföreningen i Nynäshamn anordnat och lett ”Allsång i Centrum” i Nynäshamn. Ett fantastiskt event där verkligen alla är delaktiga!

Min sång ska beröra, inspirera och ibland trösta - det är min intention och mening i allt jag gör. Med stor glädje välkomnar jag dig att höra av dig när du söker solist till livets högtider!

 

Klientkommentarer:

 "Tack underbara Camilla för fantastisk sång! Det var bättre än jag kunnat tänka mig! Stor kram!"
- C. Ohlson Bresciani ( svt - "En andra chans") 

"Camilla, du har ett stort ljus att ge med din röst!"
- Tomas Di Leva

 ”Tack för att du förgyllde vår sons dop med din fantastiska röst och ditt personliga uttryck."
- Fam. Johansson

 "Du sjöng på vårt bröllop i somras, och nu ska vi döpa vår dotter. Självklart vill vi anlita dig igen!"
- Fam. Nanini

”Tack för din vackra sång och ditt engegemang vid vår mors begravning.”
- Fam. Sada

 ”Tack för att du sjöng så vackert på vårt bröllop! Ett minne för livet!”
- Herr och Fru Andersson

"Vi är så glada att vi hittade dig,Camilla, som framförde vår sång så oerhört vackert! Vi kommer att rekomendera dig till alla vi känner!"
- Fam. Ekberg

"Tack Camilla, för helt underbar sång på mitt och Tonnys bröllop! Vi är så glada över att vi anlitade dig! Tack igen för att du förgyllde vår dag och gjorde den oförglömlig!"

"Camilla, Tack för att du kom och sjöng på vårt bröllop i Juli! Det kunde inte blivit bättre! Du har verkligen en jättevacker röst! Du förgyllde verkligen våran dag!"

Smakprov!

Låtlistor

Behöver ni inspiration i låtvalet? Välkommen att kika på min tipslista i Spotify!

Klicka här!

spotify_logo2 

BOKAMIG

Referenser

Jenny Kindgren, Fonus
tel. 08-709 84 17

Lasse Svärd, Kyrkoherde Sorunda
tel. 070-665 80 21

Mats Jarl, fd Manager Rapsody in Rock

tel. 070-810 45 45