Camillas Mirakel - Camilla Janson Rönning

Välkommen till Camillas Mirakel

Camillas Mirakel - soloartistHej och välkommen till min hemsida! Jag heter Camilla Rönning och arbetar som Borgerlig Officiant och sångerska i mitt egna företag Camillas Mirakel.

Musik har en förmåga att skapa glädje och är ett sätt att förhöja positiva känslor. Samtidigt är det ofta ett hjälpmedel att bearbeta förlusten av nära och kära.

Boka mig till festen, bröllopet, dopet eller begravningen!

Låt mig hjälpa Er att skapa associationer mellan fina minnen och vackra sånger. Tillsammans gör vi Er högtidsstund till ett ljust minne. Oavsett ifall det gäller festen, bröllopet, dopet eller begravningen - så vet jag precis vad som krävs för att framföra just Er låt på ett magiskt sätt.

På gång just nu:

 

  • Officiantuppdrag vid Borgerliga begravningar. Detta "ben" i mitt företag är jag mycket hedrad över att få stå till tjänst med. Ett stort och ansvarsfullt uppdrag där jag tillsammans med kunden skräddarsyr ceremonin när det gäller tal, musik och form. 
  • Solistuppdragen fortsätter för begravningsbyråer och privatpersoner.

 

Kontakta mig

Om du har några frågor, vill skicka en bokningsförfrågan eller bara vill komma i kontakt med mig kan du skicka ett mail från formuläret nedan.